• For deg som har Lysløypa-boken: 

    25% på mat for inntil to pers

    Tekst: Christina Skreiberg

    I et gatekjøkken-lokale på løkka lager Jamal sine sagnomsuste falafler. Kanskje må du vente litt, men det er det verdt! Da får du kanskje en liten ventebit - en falafel med hummus på!

    Jamal kom til Norge fra Syria i 2016 og kjente på savnet etter autentisk syrisk mat. Hvorfor ikke tilby det selv? Han hadde tross alt sin bestefars oppskrifter, og ikke minst en familiehistorie med falafel-laging!

    Siden 1952 serverte bestefaren falafel fra et enkelt telt til fabrikkarbeidere i Syria. For bestefaren handlet det om gleden ved å dele noe godt med andre. Jamal viderefører tradisjonen ved å lage tradisjonelle syriske retter med vegansk vri. Dette er hans måte å hylle familien og deres historie på - hvor nøysomhet og respekt for ingrediensene alltid har stått sentralt.

    Når du setter tenna i Jamals falafel får du ikke bare et digg måltid på farta, du får også en liten bit familiehistorie, full av varme, omsorg og tradisjon.


    Grünerløkka
    Heimdalsgata 2C
    @jamals.falafel


    Vegetarvennlig 
    Veganvennlig  


    Skaff deg Lysløypa-boken, slik at du kan få gode rabatter på flere
    spisesteder i Oslo!